O meni

Aleksandra Tomić

Zdravo!

Ja sam Aleksandra, astrolog i Asjina mama.
Kada se Asja rodila, sa njom se rodila i mama u meni, astrolog je tu već odavno.

Kao roditelj, vrlo brzo sam osetila svu veličanstvenost i teret nove uloge.

Kao astrolog uvidela sam da mi astrologija može dati odgovore na neka od mojih pitanja, rasterati neke sumnje, osnažiti za moju ulogu u njenom životu i što je najvažnije, pomoći da podržim razvojne potrebe njenog bića.

Astrologija dece i porodice nije slučajno došla u moj život.

Sada razumem da me je život, već dugo pripremao na to. Najpre kroz moju primarnu porodicu, zatim kroz duboke radove na sebi i svom unutrašnjem detetu, kroz mogućnost da sarađujem sa mnogim roditeljima i brinem o njihovoj deci, kroz priliku da i sama budem u ulozi mame.

Stigla je upravo u trenutku kada sam i sama tražila odgovore na pitanja o roditeljstvu, negde oko Asjinog 2.meseca kroz astrološku edukaciju iz oblasti „Astrologija dece i roditeljstva“.

Uloga mame mi je pružila novu perspektivu, otkrila moju ranjivost i probudila saosećanje prema svima koji idu putem roditeljstva i porodice. Dugogodišnje iskustvo u radu sa decom mi je dalo alate za međusobno povezivanje i razumevanje dece i roditelja. A moj astrološki rad je dobio novu dimenziju i dubinu.

Iako radim i druge vrste astroloških konsultacija, konsultacije astrologije dece i porodice zauzimaju posebno mesto u mom srcu.

Ukoliko želite da zajedno nađemo nove načine na koje se možete povezati sa svojom porodicom ili svojim unutrašnjim detetom, javite se, tu sam za vas.